About Finnish National Insignia

Laivue

Sky Fellows of Finland (lyhyemmin SFF)  on toisen maailmansodan koneilla virtuaalitaivaalla kurvaileva aikuisista "herrasmiehistä" koostuva lento-osasto.

Laivueemme on perustettu kevättalvella 2006 lakkautetun Finnish Fun Fliers-laivueen potkurivirtaan. Tällä hetkellä  SFF:n riveissä kurvailee yhdeksän pilottia, jotka asustelevat ympäri Suomenniemeä pääkaupunkiseudulta Napapiirille.

Lentäjien  keski-ikä on  jo nyt 40 vuoden yläpuolella.

Virtuaalisodissa lennämme useimmiten akselivaltioiden puolella, mutta toisaalta, niin halutessamme, voimme olla tukemassa myös liittoutuneiden operaatioita.

Toimintaamme ja tekemisiämme ohjaa yhteinen innostus ilmailuun ja ennen kaikkea suuri kiinnostus toisen  maailmansodan ilmailuhistoriaan.

Kunnioitamme kaikissa toimissamme vastustajiamme ja noudatamme osaltamme tinkimättömästi reilun pelin sääntöjä - ryppyotsaisuus (vaikka naamalla jo näkyykin :)) olkoon kuitenkin kaukana meistä!

Laivueen harjoituspäivä on keskiviikko, jolloin kaikki pilotit pyrkivät olemaan paikalla hiomassa nettilentämisen peruskuvioita ja toisinaan jopa erilaisia ilmataistelutaktiikoitakin.  Kesäisin henkilökohtaiset harrastukset asettavat rajoituksia ajankäytölle, mutta syys- ja talvikaudella panostamme sitten sitäkin enemmän online-sotiin.

Laivueemme on halukas tekemään yhteistyötä niin suomalaisten kuin muidenkin maiden vastaavien laivueiden kanssa, ns. rintamalinjoilla ei ole merkitystä yhteistyöpyrkimyksiimme.  Yhteistyö voisi olla tavoitteellista online-sotalentämistä, yhteisiä harjoituksia tai jopa keskinäisiä haasteotteluita.

SFF Logo 2007