About Finnish National Insignia

Värväys

Jos sinua kiinnostaa sotahistoria, ilmailuhistoria ja virtuaalilentäminen nimenomaan laivueena, ota yhteyttä meihin.

Mikäli haluat tietoja laivueen toiminnasta ja lentämisestä kansamme, voit lähettää sähköpostia laivueen komentajalle, varakomentajalle tai vääpelille tai tulla juttelemaan Virtualpilotsien Team Speakissa (telija.net) SFF:n kanavilla. Laivueen lentäjien yhteystiedot löytyvät Lentäjät-sivulta. Lisäksi sivuiltamme on linkki SFF Forumille General-keskustelupalstalle , jonne yhteystiedot voi jättää.

Varmimin olemme ilmassa/Team Speakissa keskiviikkoisin alkaen klo. 20.00 laivueen harjoitellessa ennalta sovittua sotalentoihin liittyvää asiaa. Hyperlobbyssä laivueemme veikkojen kutsunimet ovat tyyliä SFF_nimi, esim. SFF_Esso.

Laivueen jäsenten keski-ikä on 40 vuoden paremmalla puolella, vaikka mitään ikärajaa ei ole asetettu.

Laivuessa ei noudateta mitään sotilasarvoihin perustuvaa järjestelmää, vaikka komentajat, vääpeli ja kouluttaja onkin nimetty. Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista, eikä mitään osallistumispakkoa minään tiettynä aikoina ole.

Samoin mitään ennalta esitettyjä taitovaatimuksia ei ole. Tosin lennettäessä asetuksina on Full Realism (poislukien kompassi), joten perusvalmiudet eri konetyypeillä syytä hallita.

Tällä hetkellä SFF osallistuu coop-pohjaisista virtuaalisodista Airforce War II:een  Luftwaffen joukoissa.

Muuna toimintana on järjestetty veikkojen kesken vapaamuotoisia tapaamisia Vaasan edustan saaristossa kalastuksen ja saunomisen merkeissä.

Osallistuminen lennoille veikkojen kanssa ja TS:ssä rupattelu kyllä selvittävät nopeasti, onko SFF sinun tuleva laivueesi.                                                                                                                                                                                                                        

 SFF_Esso

Laivueen komentaja 

sff_esso AT skyfellows.com